Reserveren

De visboten zijn online boekbaar van 08:30 tot 17:00. Een ander tijdstip of meerdere dagen is mogelijk in overleg. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@zuiderzeebootverhuur.nl.

 

Maak hieronder uw bootkeuze.

Aluminium boot Qwest r450

De door Botenfabriek geleverde Qwest R450 is een prachtige visboot in combinatie met Tohatsu 6PK twee cilinder buitenboordmotor. De boot leent zich goed als visboot omdat de boot dubbelwandig en zelflozend is. De traanplaat vloer zorgt voor een strakke uitstraling en veel grip. De visstoel en fishfinder mogen uiteraard niet missen in de Qwest. De boot vaart niet harder dan 20 km/uur dus is vaarbewijsvrij.

 

Reserveren

vanaf €125,-

Aluminium boot Qwest rf450

De door Botenfabriek geleverde Qwest RF450 mag niet ontbreken aan het assortiment. Door de opbergbakken die speciaal ontworpen zijn voor het vissen is er meer dan genoeg opbergruimte en is de boot voorzien van veel zitplekken. Ook deze boot is uitgerust met een Garmin fishfinder, visstoelen en ruime leefruimte. De knuppelbestuurde Honda 8PK is een prachtige stille motor die de boot niet snelvarend maakt waardoor de boot vaarbewijsvrij is.

Reserveren

vanaf €125,-

Visboot huren Veluwemeer

Het Veluwemeer is een populaire plek voor vissers. Zowel vanaf de kant, maar zeker ook vanaf het water zijn vissers fanatiek aan het vissen. Van hele visvakanties tot aan een dagje een visboot huren. Veel vissers gaan het Veluwemeer op om te vissen op snoekbaars en brasems, maar ook karpervissen en snoekvissen is erg populair op het Veluwemeer.

VISpas Veluwemeer

Om vanaf een boot op het Veluwemeer te vissen heb je een VISpas nodig. Met de VISpas mag je in meer dan 90% van het oppervlaktewater in Nederland vissen. Wil je gaan vissen met onze visboot? Zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige VISpas.