Reserveren

De visboten zijn online boekbaar van 08:30 tot 17:00. Een ander tijdstip of meerdere dagen is mogelijk in overleg. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@zuiderzeebootverhuur.nl.

 

Maak hieronder uw bootkeuze.

Aluminium boot Qwest r450

De door Botenfabriek geleverde Qwest R450 is een prachtige visboot in combinatie met Tohatsu 6PK twee cilinder buitenboordmotor. De boot leent zich goed als visboot omdat de boot dubbelwandig en zelflozend is. De traanplaat vloer zorgt voor een strakke uitstraling en veel grip. De visstoel en fishfinder mogen uiteraard niet missen in de Qwest. De boot vaart niet harder dan 20 km/uur dus is vaarbewijsvrij.

 

Reserveren

vanaf €125,-

Aluminium boot Qwest rf450

De door Botenfabriek geleverde Qwest RF450 mag niet ontbreken aan het assortiment. Door de opbergbakken die speciaal ontworpen zijn voor het vissen is er meer dan genoeg opbergruimte en is de boot voorzien van veel zitplekken. Ook deze boot is uitgerust met een Garmin fishfinder, visstoelen en ruime leefruimte. De knuppelbestuurde Honda 8PK is een prachtige stille motor die de boot niet snelvarend maakt waardoor de boot vaarbewijsvrij is.

Reserveren

vanaf €125,-